04. oktober 2024 kl. 19:57

Rødekro - Hjordkær 3 - 1

Kampens Spiller: Christian Hansen
Målscorer: Patrick Biel 1

Lørdag eftermiddag i Rødekro skulle Hjordkær forsøge at hente 3 point, efter nederlag i Bov. Hjordkær starter stærkt ud, og står højt, hvilket giver os et mål efter kort tid af Patrick Biel.

Rødekro for svaret igen senere med et godt skud udefra. Efter en intens første halvleg, hvor begge hold skabte flere store chancer og fik scoret, gik vi til pause med stillingen 1-1. I anden halvleg kommer begge hold godt ud, dog kommer der noget klumpspil der gør Jeppe trækker et gul kort og laver straffe.

Rødekro gør det så 2-1. Vi prøver at kæmpe os tilbage til point ved at stå højere, dog fanger Rødekro os på en omstilling og gør det til 3-1.

Selvom resultatet ikke gik vores vej, viste holdet stor vilje og sammenhold, og de kan tage meget positivt med videre. Nu gælder det om at ryste nederlaget af sig og komme stærkt tilbage i næste kamp.