Ravsted - Hjordkær 4 - 5

Kampens Spiller: Rasmus Thy
Målscorer: Sune Jessen 3 Rasmus Thy 1 Michael Bundgas 1

Sune Jessen

Det er tirsdag d. 3 august og i dag møder vi Ravsted. Vejret er godt klar fra start. Dommeren fløjter kampen i gang, de første mange minutter går den meget frem og tilbage med hvem der har spillet og chancerne. Ligesom en spiller kan have en dårlig dag, kan en dommer vel også det. Dommeren mister allerede kampen efter 10 minutter, hvilket gør at kampen bliver meget spænende. Som mange nok vil sige, er vi heldige ikke at få en lille rødt kort. I det 40 minut har Ravsted et flot sammenspil ude og kante hvilket resultere i et mål.

1 minut senere sender Tayfun bolden i dybden til Rasmus Thy som sparker og score. I 45 minut har Hjordkær et hjørnespark som bliver clearet, men kommer ud til Rasmus Thy som laver et flot indlæg til en fri Bundgas der header den i mål. Dommeren fløjter til halvvej og stillingen er 2-1 til Hjordkær. Anden halvvej starter og vores taktik er mere eller mindre den samme. Men det som om vi ikke rigtig gider spille efter vores taktik, vi sidder langt fra manden og anden bolden er vi ikke klar på.

I 53 minut kommer der et indlæg som bliver headed videre til en fri Ravsted spiller som sparker den flot i mål. Ikke engang 10 minutter senere får de et indlæg som minder meget om målet inden. Flot indlæg som bliver headed til en Ravsted spiller som sparker den i mål. Stillingen er 3-2 til Ravsted efter 62 minutter.

Vi er desperate efter en sejr så vi spiller lige en smule mere aggressivt. I det 67 minut sender Rasmus Thy en bold i dybden til Tayfun, som bliver fældet lige ude fra feltet som resultere i et gult kort til Ravsted. Det udnytter vi selvfølgelig. Sune score på frisparket som bliver rettet af, af en Ravsted spiller. I det 78 får Ravsted en omstilling som vi bliver straffet på, de score og vi er bagud 4-3 med 10-15 min tilbage af kampen.. Vi giver selvfølgelig ikke op.

I det 83 minut laver Daniel Petersen en flot yderside som ender lige i fødderne på Sune som sparker bolden i mål. Vi har 7 minutter igen og har meget travlt. 2 minutter efter får Daniel Petersen gult kort, spm gør at vi pludseligt er meget presset. Men i det 90 minut spiller Bundgas en bold til Sune som nok ikke skulle have endt i fødderne på ham. Dårligt forsvarsspil, men også en lille offside på Sune vil nogen mene. Vi score og der står nu 5-4 til Hjordkær. Kampen ender 5-4 til Hjordkær, 3 meget vigtige points.