Hjordkær - Midtals 7 - 3

Kampens Spiller: Rasmus Thy

Målscorer: Sune Jessen 3 Mikkel Asmussen 1 Patrick Biel 1 Lasse Knudsen 1 Rasmus Thy 1

Sune Jessen

Denne kamp var afgørende for Hjordkær UIF, da vi havde brug for maksimal point for at komme væk fra nedrykningszonen. Derfor var det ekstra vigtigt at få en sejr på hjemmebane mod Midtals IF.

Kampen startede nervøst, og Midtals kom foran 0-1 efter kun 5 minutter. Heldigvis svarede vi hurtigt igen, da Mikkel Asmussen udlignede til 1-1 i det 10. minut med en assist fra Sune Jessen. Kort efter bragte Sune Jessen os foran 2-1 i det 16. minut, assisteret af Lasse Knudsen. Midtals udlignede dog til 2-2 efter 20 minutter, men herfra tog vi kontrol.

Lasse Knudsen gjorde det til 3-2 i det 30. minut, og Rasmus Thy øgede til 4-2 med en assist fra Michael Sørensen. Sune Jessen udbyggede føringen med to mål mere til 5-2 og 6-2, inden Patrick Biel lukkede festen med et mål til 7-2. Midtals fik reduceret til 7-3 i slutminutterne, men sejren var aldrig i fare.

Næste kamp er søndag d. 20. oktober, hvor vi møder Ravsted UI på hjemmebane i endnu en vigtig kamp. Vi kæmper tæt med dem i bunden af tabellen, så vi har brug for jeres opbakning for at tage de næste vigtige point og sikre vores overlevelse.