18. august 2024 kl. 16:15

Hjordkær - Bov 0 - 5

Kampens Spiller: Lasse Unger
Målscorer:

Efter en storsejr mod Broager sidste uge skulle Hjordkær møde Bov, som vi har spillet mange tætte kampe imod de sidste par sæsoner. Humøret var højt, og spillerne var klar til at fortsætte de gode takter fra Broager kampen.

Hjordkær starter kampen godt ud, og spillede som aftalt inden kampen. Men desværre er vi ikke gode nok til at få udnyttet de mange store muligheder som vi spiller os til. Bov står det meste af kampen meget defensivt og klogt, og udnytter at vi har mange folk med fremme. Efter 33 min tager Bov et hurtigt indkast som stikker deres spiller i dybden, og score kampens første mål.

Hjordkær fortsætter med det høje tempo, og presser igen Bov meget langt tilbage på banen. Desværre er skarpheden på indlæg og afslutninger ikke gode nok til en scoring. Så Hjordkær må gå til halvej nede med 0-1.

Anden halvleg fortsætter i samme stil som den første, med et Hjordkær pres. Indtil det 58 minut, hvor Bov igen straffer et uskarpt Hjordkær hold på en kontra scoring. Efter Hjordkær kommer bagud 0-2 ændre de på nogle ting, og sender flere folk med frem i angrebet. Desværre kommer der ingen scoring ud af det til Hjordkær, hvor imod Bov score 3 mål fra det 77 min til slutfløjt.