Bov - Hjordkær 4 - 1

Kampens Spiller: Daniel Petersen
Målscorer: Sune Jessen 1

Sune Jessen

Tirsdag aften i Bov skulle Hjordkær forsøge at bygge videre på den gode stime og fortsætte deres vej mod toppen af Serie 3. Efter en intens første halvleg, hvor begge hold skabte flere store chancer lykkedes det dog ingen af holdene at få bolden i nettet, og vi gik til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg kom Bov stærkt ud og satte os hurtigt under pres. Det resulterede i, at Bov bragte sig foran 1-0 efter en præcis afslutning. vi kæmpede bravt for at komme tilbage, men inden vi nåede at samle sig, slog Bov til igen og øgede til 2-0.

Få minutter senere fandt Bov endnu engang vej til målet og gjorde det til 3-0. Trods nogle hårde minutter gav Hjordkær ikke op. Sune Jessen kæmpede sig igennem Bov-forsvaret og fik reduceret til 3-1. Det gav Hjordkær lidt momentum, men tiden var knap, og Bov udnyttede til sidst et af deres mange kontraangreb til at lukke kampen med en scoring til 4-1.

Selvom resultatet ikke gik vores vej, viste holdet stor vilje og sammenhold, og de kan tage meget positivt med videre. Nu gælder det om at ryste nederlaget af sig og komme stærkt tilbage i næste kamp.